Ben jij bezig met het maken van je profielwerkstuk en kom je er niet meer uit?

Meld je dan zo snel mogelijk aan voor onze profielwerkstukbegeleiding!

Profielwerkstukbegeleiding

Profielwerkstukbegeleiding
Ben jij bezig met het maken van je profielwerkstuk en kom je er even niet meer uit? Wil je extra hulp bij het opstellen van je onderzoek, of iemand die je begeleidt bij het schrijven van je werkstuk?

Het profielwerkstuk is een eerste opstap naar je vervolgopleiding op een hogeschool of universiteit. Het is daarom belangrijk dat je hierin goed begeleid wordt, zodat je weet hoe onderzoek doen in zijn werk gaat. Hoe beter je je profielwerkstuk maakt, hoe makkelijker het je af zal gaan tijdens je vervolgopleiding!

Bij Homework F1rst Class bieden we je persoonlijke begeleiding tijdens het maken van je profielwerkstuk. Jij en/of je groepje medestudenten wordt gekoppeld aan een ervaren begeleider, waarmee je op structurele basis contact hebt. Samen bepalen jullie wat jij nodig hebt tijdens de profielwerkstukbegeleiding, zodat deze op maat is voor jouw onderzoek.

Hoe werkt het?
Via het online formulier meld je je aan en vul je je gegevens in. Vervolgens neemt je begeleider contact met je op voor een telefonisch intakegesprek. Hierin wordt besproken wat de planning voor je werkstuk is. Op basis daarvan bepalen jullie hoe vaak er een feedbackmoment is. De begeleiding vindt dan ook digitaal plaats: op afgesproken momenten lever jij je bevindingen in, waar je begeleider feedback op terug stuurt. Vervolgens is er de mogelijkheid om te bellen over de feedback, zodat je al je vragen kan stellen, mocht er nog iets onduidelijk zijn. Hierdoor kom je steeds een stap verder in je onderzoek. Heel gemakkelijk dus!

Kosten
Neem voor meer informatie over de kosten contact met ons op.

Ervaring
“Op school kreeg ik niet de begeleiding die ik nodig had. Toen ben ik bij mijn begeleider Hanan terecht gekomen. Ik vond haar hulp echt enorm fijn! Ze geeft goede uitleg met voorbeelden en ze denkt goed met je mee over het eindproduct. Door haar is mijn profielwerkstuk op tijd afgekomen en heeft het de juiste inhoud. Ik raad het iedereen aan om begeleiding bij haar te volgen!” – Charlotte, 5 havo (cijfer 8,5)

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Begeleiding op maat

✓ Begeleiders met veel ervaring en/of universitaire achtergrond

✓ Digitale begeleiding op momenten waarop het jou uitkomt

✓ Stel al je vragen en krijg de hulp die jij nodig hebt

In 4 stappen naar maximaal resultaat
1. Meld je aan via het aanmeldformulier.
Meld je aan via onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

2. Telefonisch intakegesprek
Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke begeleider die affiniteit heeft met jouw onderwerp. Samen maken jullie een planning voor de komende periode.

3. Aan de slag.
Per week heb je één of meerdere keren per week contact met je begeleider. Hij of zij geeft je feedback op je bevindingen die jullie telefonisch en/of via een videogesprek bespreken.

4. Resultaat
Aan de hand van de feedback kom je steeds een stapje verder in jouw onderzoek. Samen werk je toe naar een mooi resultaat!