Onze visie
Sinds 2013 verzorgen wij huiswerkbegeleiding, bijlessen en (examen)trainingen. Wij zorgen dat onze leerlingen doelgericht en efficiënt hun huiswerk maken en besteden daarnaast veel aandacht aan leren hoe te leren. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het inplannen van het maak- en leerwerk, zodat leerlingen meer grip krijgen op hun studiewerk. Op deze manier blijft er voor leerlingen ook tijd over voor bijvoorbeeld hobby’s of sport, omdat zij op vaste tijdstippen en in een rustige omgeving onder begeleiding werken. Het streven van ons als begeleiders is dan ook het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling en het toewerken naar zelfstandigheid.

  Persoonlijk contact
  Leerlingen kunnen voor huiswerkbegeleiding of (individuele) bijlessen terecht op een van onze vestigingen in Oss, Grave, Wijchen en Mill. Na de digitale aanmelding starten we met een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende proefles. Tijdens het eerste gesprek worden de verwachtingen van zowel ouderverzorger als leerling uitgesproken. We brengen in kaart waar de leerling hulp voor nodig heeft en bekijken hoe we deze hulp het beste kunnen bieden. Indien de proefles goed is gegaan, wordt deze als eerste les gezien en plannen we je op een vast moment van de week in voor huiswerkbegeleiding en/of bijles. Op de locatie heb je één à twee vaste begeleiders, zodat altijd sprake is van persoonlijk contact en structurele begeleiding.

   Intensieve begeleiding
   De begeleiders houden nauw contact met ouders en/of verzorgers enerzijds, en docenten en mentoren anderzijds. Op deze manier staan alle betrokken partijen nauw met elkaar in verbinding, zodat de lijnen kort zijn en de leerling alle middelen krijgt die hij of zij verdient.

    Onze medewerkers
    De begeleiding wordt gegeven door begeleiders die in een vergevorderd stadium van hun (universitaire) studie zijn, hun studie hebben afgerond, en/of over ruime onderwijservaring beschikken. Zij helpen je verder waar jij vastloopt!

    Waarom HFC?

    ✓ Alle niveaus

    ✓ Alle jaarlagen

    ✓ Vrijblijvende proefles

    ✓ Al vanaf 7 euro per uur

    ✓ Veel persoonlijke aandacht

    ✓ Oog voor de leerling staat centraal

    ✓ Begeleiders van universitair niveau en/of veel onderwijservaring

    Meer informatie?

    Laat ons je bellen!

    ONS TEAM

    mr. Ay Lien Veldhoen-van de Kraats

    Eigenaar
    Vestigingsmanager Oss

    Ay Lien van de Kraats Homework F1rst Class
    Mijn naam is Ay Lien Veldhoen-van de Kraats en woonachtig in Oss. Na het voltooien van mijn studie Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit, heb ik in 2013 Homework F1rst Class opgericht. Het is mijn grote passie om leerlingen van het voortgezet onderwijs te begeleiden, zodat zij uiteindelijk zelfstandig en succesvol hun middelbare schoolperiode doorlopen. Ik begeleid veel leerlingen in Oss, maar ben ook regelmatig op een van de andere vestigingen te vinden.

    Tim de Laet

    Eigenaar
    Vestigingsmanager Grave & Wijchen

    Tim de Laet Homework F1rst Class

    Ha! Mijn naam is Tim de Laet en ik woon in Den Bosch. Samen met Ay Lien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming. Tevens werk ik als vestigingsmanager op de locaties Grave en Wijchen, maar ik ben ook met regelmaat in Oss te vinden. Mijn eigen middelbare schooltijd was hectisch en ik kan me vooral goed herinneren dat ik een sterk gevoel van autonomie miste. Ik zie het als mijn taak om de leerlingen handvatten te bieden bij het verkrijgen van zelfstandigheid, maar ook om bij te sturen wanneer nodig. Zo worden leren en de middelbare school(tijd) weer leuk, zinvol en leerzaam!

    Annebel Spanjersberg

    Vestigingsmanager Mill & Cuijk

    Mijn naam is Annebel Spanjersberg en ik woon in Cuijk. Ik heb mijn bevoegdheid voor het vak Geschiedenis behaald aan de Radboud Docenten Academie. De kennis die ik daar heb opgedaan zet ik nu met heel veel plezier in voor Homework F1rst Class! Ik ben de vestigingsmanager van onze locaties in Mill en Cuijk. Daarnaast kun je bij mij terecht met vragen over studievaardigheden, voor individuele bijles in verschillende vakken en voor profielwerkstukbegeleiding.

     

    Tim Lansink

    Bijlesdocent exacte vakken

    Tim Lansink Homework F1rst Class

    Mijn naam is Tim Lansink en ik woon in Ravenstein. Na mijn studies sterrenkunde, technische natuurkunde en als zij-instromer in het basisonderwijs zet ik mijn kennis en ervaring nu met veel plezier in voor Homework F1rst Class. Ik geef voornamelijk bijles in de exacte vakken. Daarnaast houd ik mij o.a. bezig met het schrijven en verbeteren van onze examentrainingen.

    Daan van Brenk

     Bijlesdocent verschillende vakken

    Daan van Brenk Homework F1rst Class

    Hallo! Mijn naam is Daan van Brenk en ik woon in Nijmegen. Ik ben vooral werkzaam in Grave en Mill. Daarnaast studeer ik momenteel International Business Communication aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Je kunt bij mij vooral terecht voor bijles in de talen, economie en wiskunde.

     

    Roos Gielink

    Bijlesdocent verschillende vakken

    Roos Gielink Homework F1rst Class

    Hoi! Ik ben Roos Gielink en ik woon in het prachtige Nijmegen, waar ik ook de opleiding docent Economie volg aan de HAN. Bij mij kun je terecht voor economie, wiskunde A, talen, aardrijkskunde, geschiedenis en nog veel meer alfa of gamma vakken. Ik geef deze bijlessen en huiswerkbegeleiding met veel plezier op de locaties Grave en Wijchen. Hopelijk tot snel!