Onze visie
Sinds 2013 verzorgen wij huiswerkbegeleiding, bijlessen en (examen)trainingen. Wij zorgen dat onze leerlingen doelgericht en efficiënt hun huiswerk maken en besteden daarnaast veel aandacht aan leren hoe te leren. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het inplannen van het maak- en leerwerk, zodat leerlingen meer grip krijgen op hun studiewerk. Op deze manier blijft er voor leerlingen ook tijd over voor bijvoorbeeld hobby’s of sport, omdat zij op vaste tijdstippen en in een rustige omgeving onder begeleiding werken. Het streven van ons als begeleiders is dan ook het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling en het toewerken naar zelfstandigheid.

  Persoonlijk contact
  Leerlingen kunnen voor huiswerkbegeleiding of (individuele) bijlessen terecht op een van onze vestigingen in Oss, Grave, Wijchen en Mill. Na de digitale aanmelding starten we met een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende proefles. Tijdens het eerste gesprek worden de verwachtingen van zowel ouderverzorger als leerling uitgesproken. We brengen in kaart waar de leerling hulp voor nodig heeft en bekijken hoe we deze hulp het beste kunnen bieden. Indien de proefles goed is gegaan, wordt deze als eerste les gezien en plannen we je op een vast moment van de week in voor huiswerkbegeleiding en/of bijles. Op de locatie heb je één à twee vaste begeleiders, zodat altijd sprake is van persoonlijk contact en structurele begeleiding.

   Intensieve begeleiding
   De begeleiders houden nauw contact met ouders en/of verzorgers enerzijds, en docenten en mentoren anderzijds. Op deze manier staan alle betrokken partijen nauw met elkaar in verbinding, zodat de lijnen kort zijn en de leerling alle middelen krijgt die hij of zij verdient.

    Onze medewerkers
    De begeleiding wordt gegeven door begeleiders die in een vergevorderd stadium van hun (universitaire) studie zijn, hun studie hebben afgerond, en/of over ruime onderwijservaring beschikken. Zij helpen je verder waar jij vastloopt!

    Waarom HFC?

    ✓ Alle niveaus

    ✓ Alle jaarlagen

    ✓ Vrijblijvende proefles

    ✓ Al vanaf 7 euro per uur

    ✓ Veel persoonlijke aandacht

    ✓ Oog voor de leerling staat centraal

    ✓ Begeleiders van universitair niveau en/of veel onderwijservaring

    Meer informatie?

    Laat ons je bellen!

    ONS TEAM

    mr. Ay Lien Veldhoen-van de Kraats

    Directrice / afdelingsleider Oss

    Ay Lien van de Kraats Homework F1rst Class
    Mijn naam is Ay Lien Veldhoen-van de Kraats. Ik ben 32 jaar oud en woonachtig in Oss. Na het voltooien van mijn studie Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit, heb ik in 2013 Homework F1rst Class opgericht. Het is mijn grote passie om leerlingen van het voortgezet onderwijs te begeleiden, zodat zij uiteindelijk zelfstandig en succesvol hun middelbare schoolperiode doorlopen. Ik begeleid veel leerlingen in Oss, maar ben ook regelmatig op een van de andere vestigingen te vinden.

    Tim de Laet

    Afdelingsleider Wijchen-Grave

    Ha! Mijn naam is Tim de Laet, ik ben 25 jaar oud en woon in Den Bosch. Samen met Ay Lien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming. Tevens werk ik als afdelingsleider op de locaties Wijchen en Grave, maar ik ben ook met regelmaat in Oss te vinden. Het liefst begeef ik me ‘op de vloer’ tussen de leerlingen om huiswerkbegeleiding of bijles te geven.

    Marieke Schade van Westrum

    Afdelingsleider Millk F1rst Class Marieke Schade van Westrum
    Hoi, mijn naam is Marieke. Ik kom uit Boxmeer en ben 25 jaar. Ik ben inmiddels geruime tijd werkzaam als afdelingsleider op onze locatie in Mill. Daar verzorg ik o.a. een groot deel van de huiswerkbegeleiding en bijlessen. In 2017 heb ik tevens de HBO opleiding Osteopathie voor paarden afgerond en sindsdien ben ik ook werkzaam als osteopaat voor paarden.

    drs. Hanan Noij

    Homework F1rst Class Hanan Noij

    Hoi! Mijn naam is Hanan. Ik ben 25 jaar en woon in Nijmegen. Daar heb ik dit jaar de master Geschiedenis afgerond aan de universiteit. Ik ben vooral werkzaam op de locaties Wijchen en Grave.

    Vincent Verbiesen

     Homework F1rst Class V Verbiesen

    Hallo! Ik ben Vincent Verbiesen, 21 jaar en woon in Wijchen. Ik ben vooral werkzaam in Grave en Wijchen. Daarnaast studeer ik momenteel communicatie- en informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

     

    Milou de Kleijn

    Homework F1rst Class Milou de Kleijn

    Mijn naam is Milou de Kleijn, ik ben 21 jaar en woon in Demen. Ik ben al een geruime tijd werkzaam op de locatie Grave, waarbij ik zowel huiswerkbegeleiding als bijlessen verzorg. Gezien mijn grote interesse in het onderwijs sluit deze baan perfect aan bij mijn huidige opleiding. Dit jaar studeer ik af aan de studie Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

     

    Sharon van Well

    Sharon van Well Homework F1rst Class

    Hoi! Mijn naam is Sharon. Ik ben 22 jaar en kom uit Mill. Ik ben voornamelijk werkzaam op de locaties Mill en Oss. Ik studeer Cognitieve Gedragstherapie en Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. 

    Olivia Arends

    Olivia Arends Homework F1rst Class

    Hoi! Mijn naam is Olivia en ik ben 21 jaar oud. Ik ben werkzaam op de locatie in Grave. Ik ben daarnaast derdejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit. Hierbij volg ik de specialisatie onderwijs.

    Jeffrey Veldhoen