Onze visie
Sinds 2013 verzorgen wij huiswerkbegeleiding, bijlessen en (examen)trainingen. Wij zorgen dat onze leerlingen doelgericht en efficiënt hun huiswerk maken en besteden daarnaast veel aandacht aan leren hoe te leren. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het inplannen van het maak- en leerwerk, zodat leerlingen meer grip krijgen op hun studiewerk. Op deze manier blijft er voor leerlingen ook tijd over voor bijvoorbeeld hobby’s of sport, omdat zij op vaste tijdstippen en in een rustige omgeving onder begeleiding werken. Het streven van ons als begeleiders is dan ook het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling en het toewerken naar zelfstandigheid.

  Persoonlijk contact
  Leerlingen kunnen voor huiswerkbegeleiding of (individuele) bijlessen terecht op een van onze vestigingen in Oss, Grave, Wijchen en Mill. Na de digitale aanmelding starten we met een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende proefles. Tijdens het eerste gesprek worden de verwachtingen van zowel ouderverzorger als leerling uitgesproken. We brengen in kaart waar de leerling hulp voor nodig heeft en bekijken hoe we deze hulp het beste kunnen bieden. Indien de proefles goed is gegaan, wordt deze als eerste les gezien en plannen we je op een vast moment van de week in voor huiswerkbegeleiding en/of bijles. Op de locatie heb je één à twee vaste begeleiders, zodat altijd sprake is van persoonlijk contact en structurele begeleiding.

   Intensieve begeleiding
   De begeleiders houden nauw contact met ouders en/of verzorgers enerzijds, en docenten en mentoren anderzijds. Op deze manier staan alle betrokken partijen nauw met elkaar in verbinding, zodat de lijnen kort zijn en de leerling alle middelen krijgt die hij of zij verdient.

    Onze medewerkers
    De begeleiding wordt gegeven door begeleiders die in een vergevorderd stadium van hun (universitaire) studie zijn, hun studie hebben afgerond, en/of over ruime onderwijservaring beschikken. Zij helpen je verder waar jij vastloopt!

    Waarom HFC?

    ✓ Alle niveaus

    ✓ Alle jaarlagen

    ✓ Vrijblijvende proefles

    ✓ Al vanaf 11,21 euro per uur

    ✓ Veel persoonlijke aandacht

    ✓ Oog voor de leerling staat centraal

    ✓ Begeleiders van universitair niveau en/of veel onderwijservaring

    Meer informatie?

    Laat ons je bellen!

    ONS TEAM

    mr. Ay Lien van de Kraats

    Eigenaar
    Vestigingsmanager Oss

    Homework F1rst Class Ay Lien van de Kraats

    Mijn naam is Ay Lien Veldhoen-van de Kraats en woonachtig in Oss. Na het voltooien van mijn studie Internationaal en Europees recht aan de Radboud Universiteit, heb ik in 2013 Homework F1rst Class opgericht. Het is mijn grote passie om leerlingen van het voortgezet onderwijs te begeleiden, zodat zij uiteindelijk zelfstandig en succesvol hun middelbare schoolperiode doorlopen. Ik begeleid veel leerlingen in Oss, maar ben ook regelmatig op een van de andere vestigingen te vinden.

     

     

    Tim de Laet

    Eigenaar
    Vestigingsmanager Grave & Wijchen

    Tim de Laet Homework F1rst Class

    Ha! Mijn naam is Tim de Laet en ik woon in Den Bosch. Samen met Ay Lien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming. Tevens werk ik als vestigingsmanager op de locaties Grave en Wijchen, maar ik ben ook met regelmaat in Oss te vinden. Mijn eigen middelbare schooltijd was hectisch en ik kan me vooral goed herinneren dat ik een gevoel van autonomie sterk miste. Ik zie het als mijn taak om de leerlingen handvatten te bieden bij het verkrijgen van zelfstandigheid, maar ook om bij te sturen wanneer nodig. Zo worden leren en de middelbare school(tijd) weer leuk, zinvol en leerzaam!

    Tim Lansink

    Vestigingsmanager Cuijk
    bijlesdocent bèta & ICT

    Tim Lansink Homework F1rst Class

    Mijn naam is Tim Lansink en ik woon in Ravenstein. Na mijn studies sterrenkunde, technische natuurkunde en als zij-instromer in het basisonderwijs zet ik mijn kennis en ervaring nu met veel plezier in voor Homework F1rst Class. Ik geef voornamelijk bijles in de exacte vakken. Daarnaast houd ik mij o.a. bezig met het schrijven en verbeteren van onze examentrainingen.

    Robin Kaldewaij

    Vestigingsmanager Mill
    Bijlesdocent alfa & gamma

    Robin Kaldewaij Homework F1rst Class

    Hallo allemaal, mijn naam is Robin Kaldewaij. Na het behalen van mijn bachelor Economie & Beleid aan de Wageningen Universiteit heb ik inmiddels jaren ervaring opgedaan binnen het onderwijs. Ik begeleid leerlingen het liefst bij vakken als Engels, Nederlands en economie. Een band opbouwen met leerlingen en de rust laten terugkeren als zij het overzicht zijn kwijtgeraakt is iets wat mij erg ligt. Het geeft me veel voldoening om leerlingen zich te laten ontwikkelen en zelfvertrouwen te geven.

    Janneke de Vries

    Bijlesdocent bèta & alfa

     Janneke de Vries Homework F1rst Class

    Mijn naam is Janneke de Vries en ik woon in Mill. Na het behalen van mijn onderwijsbevoegdheid Engels en biologie, en de studie Medical Biology aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik jarenlange ervaring opgedaan in klinische studies, wetenschappelijk onderzoek en als docent/trainer binnen het bedrijfsleven. Inmiddels zet ik mijn kennis en ervaring met veel plezier in als bijlesdocent bij Homework F1rst Class. Ik ondersteun leerlingen voornamelijk bij de vakken biologie, scheikunde, Engels, Nederlands en wiskunde. Het geeft mij enorm veel voldoening om een band op te bouwen met leerlingen en ze verder te helpen waar zij vastlopen. Ik beschouw mijzelf als empathisch en geduldig.

    Evi Bimbergen

    Bijlesdocent gamma & bèta

    Evi Bimbergen Homework F1rst Class 

    Hoihoi! Mijn naam is Evi Bimbergen en ik woon in Oss. Ik studeer momenteel Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Mensen helpen is mijn passie en dit sluit goed aan op het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Mijn collega’s omschrijven mij als geduldig en behulpzaam. Ik help leerlingen vooral met de vakken wiskunde A, economie, bedrijfseconomie, aardrijkskunde en geschiedenis. Ik ben vooral te vinden op de locatie Oss en ik hoop je hier snel te zien!  

    Job Lansink

    Ontwikkelaar examentrainingen

    Job Lansink Homework F1rst Class

    Hallo! Mijn naam is Job Lansink. Na het behalen van mijn vwo diploma met bètaprofiel ben ik de hbo-opleiding verpleegkunde gaan doen. Ik heb voor deze studie gekozen vanwege mijn grote interesse in de bètavakken, het menselijk lichaam en het begeleiden van mensen. Naast mijn studie zet ik deze interesse met veel plezier in voor Homework F1rst Class en help ik mijn collega’s bij het schrijven en ontwerpen van examentrainingen.