Moeite met plannen en structureren? Of wil het maar niet lukken om een voldoende te halen?

Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Intensieve huiswerkbegeleiding
Heb je moeite met plannen en structureren, gewoon een stok achter de deur nodig of begrijp je niets van de uitleg van je docent? Dan is de intensieve huiswerkbegeleiding perfect voor jou!

Je wordt in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensief begeleid, waarbij persoonlijke aandacht en een rustige werksfeer centraal staan. Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

De voortgang van uw kind wordt (elektronisch) gemonitord. Wij houden bij welke cijfers er zijn gehaald, hoe de werkhouding is, wat goed/minder goed gaat en of een leerling zijn werk op orde heeft. Uiteraard wordt u ook regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Vragen stellen over álle vakken

✓ Je leert om te plannen, stelt vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

Oss

Chopinlaan 29

Wijchen

Lijsterbesstraat 2

Grave

Merletcollege

Mill

Merletcollege

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1. Plan je proefles!
Meld je aan via onze website en kom langs voor een vrijblijvende proefles om te kijken of het je bevalt.

2. Kom op intakegesprek.
Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class. We maken op korte termijn een afspraak voor een intakegesprek samen met je ouder(s).

3. Aan de slag.
Per week kom je één of meerdere keren langs en gaan we samen werken aan de opgestelde doelen.

4. Evaluatie.
Regelmatig bespreken we de voortgang en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.