Huiswerkbegeleiding

bijles Wijchen

Wil je betere cijfers? Minder stress?

Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Bijles bij Homework F1rst Class

Zoek je bijles in Wijchen? Homework F1rst Class is in Wijchen gevestigd in basisschool De Viersprong, aan de Lijsterbesstraat 2. De locatie is makkelijk bereikbaar en ligt zeer centraal in Wijchen. Ook met het openbaar vervoer is de school goed toegankelijk, met maar een kleine tien minuten lopen vanaf station Wijchen.

Deze locatie beschikt over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een rustige ruimte krijg je een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider. Bij deze begeleiding staan de leerling en zijn/haar leerdoelen centraal. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is onze begeleiding iets voor jou!

Er is geen mooier moment te bedenken, dan wanneer je ziet dat de puzzelstukjes voor een leerling op zijn plaats vallen. Je hoort ze haast denken: ik kan dit wel!

Annebel Spanjersberg, vestigingsmanager Mill & Cuijk

School moet niet alleen makkelijker worden, maar vooral ook leuker!

Tim de Laet, eigenaar

Vakgerichte huiswerkbegeleiding in Wijchen *

* Helaas bieden wij momenteel geen vakgerichte huiswerkbegeleiding aan in Wijchen. 

Elke week kom je één of meerdere keren na school langs om intensieve huiswerkbegeleiding te krijgen. In het leslokaal heerst een informele sfeer. We maken graag een praatje met elkaar om elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te blijven hoe het gaat. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat begeleiders een goede band hebben met de leerlingen en goed op de hoogte zijn van de studievoortgang en persoonlijke omstandigheden. Bij Homework F1rst Class begeleiden we ook leerlingen die extra aandacht nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS of een leerachterstand.

Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

Bijles in Wijchen

Wanneer je meer individuele studiebegeleiding nodig hebt of één of meer vakken erg moeilijk vindt, dan kan je ook gebruik maken van een van onze bijlespakketten. Op onze locatie in Wijchen is een apart lokaal aanwezig waar je samen met een van onze begeleiders één op één uitleg en ondersteuning krijgt. Afhankelijk van de aanvraag wordt een passende begeleider aan je gekoppeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede hulp bij je schoolwerk.

Zien we je binnenkort op Homework F1rst Class locatie Wijchen?

✓ Een-op-een aandacht

✓ Bijles in alle vakken

✓ Je krijgt uitleg, leert om te plannen, stelt al je vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

In 4 stappen meld jij je bij ons aan:

 1. Plan je proefles!
  Meld je aan via onze website en kom langs voor een vrijblijvende proefles om te kijken of het je bevalt.
 2. Kom op intakegesprek.
  Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class. We maken op korte termijn een afspraak voor het intakegesprek samen met je ouder(s).
 3. Aan de slag.
  Per week kom je één of meerdere keren langs op locatie om onder begeleiding aan het werk te gaan.
 4. Evaluatie.
  Regelmatig bespreken we samen met je ouders hoe het gaat en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.

    Even voorstellen…

    Tim de Laet

    Eigenaar, vestigingsmanager Wijchen & Grave

    Ha! Mijn naam is Tim de Laet en ik ben woonachtig in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Samen met Ay Lien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming. Tevens werk ik als vestigingsmanager op de locaties Grave en Wijchen, maar ik ben ook met regelmaat in Oss te vinden. Het liefst begeef ik me ‘op de vloer’ tussen de leerlingen om huiswerkbegeleiding of bijles te geven. Ik doe dit werk inmiddels meer dan 6 jaar en kan me nog weinig anders voorstellen. Ik durf wel te stellen dat ik mijn roeping in het onderwijs heb gevonden. Mijn eigen middelbare schooltijd was hectisch en ik kan me vooral goed herinneren dat ik een sterk gevoel van autonomie miste. Ik hoop leerlingen een ander gevoel te kunnen geven zodat ze eigenaar kunnen worden van hun eigen leerproces. Ze mogen zijn wie ze zijn en worden wie ze worden onderweg naar volwassenheid. Het is mijn taak ze hiervoor de handvatten te bieden, en bij te sturen wanneer nodig. Zo worden leren en de middelbare school(tijd) weer leuk, zinvol en leerzaam!

    Contactgegevens:
    Telefoonnummer: 06 – 24 75 20 55
    E-mailadres: t.laet@f1rstclass.nl

    Locatiegegevens

    Basisschool De Viersprong
    Lijsterbesstraat 2, Wijchen
    www.viersprongwijchen.nl

    Vestigingsmanager: Tim de Laet
    06 – 24 75 20 55
    t.laet@f1rstclass.nl