Huiswerkbegeleiding en bijles Oss

Wil je betere cijfers? Minder stress?

Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles bij huiswerkbegeleiding in Wijchen!

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Homework F1rst Class

Zoek je huiswerkbegeleiding in Oss? Homework F1rst Class is in Oss gevestigd aan Hescheweg 169. De locatie is makkelijk met de fiets bereikbaar binnen Oss. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed toegankelijk, met een bushalte voor de deur.

Deze locatie beschikt over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal zeven leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

 

Intensieve huiswerkbegeleiding in Oss

Elke week kom je één of meerdere keren na school langs om intensieve huiswerkbegeleiding te krijgen. In het leslokaal heerst een informele sfeer. We maken graag een praatje met elkaar om elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te blijven hoe het gaat. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat begeleiders een goede band hebben met de leerlingen en goed op de hoogte zijn van de studievoortgang en persoonlijke omstandigheden. Bij Homework F1rst Class begeleiden we ook leerlingen die extra aandacht nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS of een leerachterstand.

Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

 

Bijles in Oss

Wanneer je meer individuele studiebegeleiding nodig hebt of één of meer vakken erg moeilijk vindt, dan kan je ook gebruik maken van een van onze bijlespakketten. Op onze locatie in Oss is een apart lokaal aanwezig waar je samen met een van onze begeleiders één op één uitleg en ondersteuning krijgt. Afhankelijk van de aanvraag wordt een passende begeleider aan je gekoppeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede hulp bij je schoolwerk.

Zien wij je binnenkort op Homework F1rst Class locatie Oss?

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Je leert om te plannen, stelt vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 1. Plan je proefles!
  Kom gratis langs voor intensieve huiswerkbegeleiding of bijles om te kijken of het je bevalt.
 2. Kom op intakegesprek.
  Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class. We maken op korte termijn een afspraak voor het intakegesprek.
 3. Aan de slag.
  Per week kom je één of meerdere keren langs op locatie om onder begeleiding aan het werk te gaan.
 4. Evaluatie.
  Regelmatig bespreken we samen met je ouders hoe het gaat en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.

    Huiswerkklas

    ✓ Zelfstandig huiswerk maken

    ✓ Leren onder toezicht

    ✓ Vragen stellen over alle vakken

    ✓ Een rustige plek om je te concentreren

    ✓ Ontspannen sfeer

    ✓ Al vanaf 7,- euro per uur

    Intensieve Huiswerkbegeleiding

    ✓ Vragen stellen over alle                     vakken

    ✓ Overhoord worden

    ✓ Hulp bij plannen en                         organiseren

    ✓ Werk na laten kijken

    ✓ Ontspannen sfeer

    ✓ Veel persoonlijke aandacht

    Bijles

    ✓ Individueel of in een klein groepje

    ✓ Veel persoonlijke aandacht

    ✓ Bijles op alle niveaus

    ✓ Tijd om je vragen te stellen

    ✓ Minder stress

    ✓ Beter voorbereid op toetsen

    Locatiegegevens