Huiswerkbegeleiding

bijles Oss

Wil je betere cijfers? Minder stress?

Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Homework F1rst Class

Zoek je huiswerkbegeleiding in Oss? Homework F1rst Class is in Oss gevestigd aan Chopinlaan 29. De locatie is makkelijk met de fiets bereikbaar binnen Oss. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed toegankelijk, met een bushalte voor de deur.

Deze locatie beschikt over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal zeven leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

Naast het feit dat ik leerlingen graag wil helpen bij het plannen en organiseren van hun werk, vind ik het vooral belangrijk dat ze goed in hun vel zitten!

Ay Lien Veldhoen-van de Kraats, eigenaar en vestigingsmanager Oss

Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik aan het worstelen was met mezelf op de middelbare school. Ik hoop nu de hulp te bieden die ik toen zelf nodig had.

Tim de Laet, eigenaar en vestigingsmanager Grave & Wijchen

Vakgerichte huiswerkbegeleiding in Oss

Elke week kom je één of meerdere keren na school langs om intensieve huiswerkbegeleiding te krijgen. In het leslokaal heerst een informele sfeer. We maken graag een praatje met elkaar om elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te blijven hoe het gaat. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat begeleiders een goede band hebben met de leerlingen en goed op de hoogte zijn van de studievoortgang en persoonlijke omstandigheden. Bij Homework F1rst Class begeleiden we ook leerlingen die extra aandacht nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS of een leerachterstand.

Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

Bijles in Oss

Wanneer je meer individuele studiebegeleiding nodig hebt of één of meer vakken erg moeilijk vindt, dan kan je ook gebruik maken van een van onze bijlespakketten. Op onze locatie in Oss is een apart lokaal aanwezig waar je samen met een van onze begeleiders één op één uitleg en ondersteuning krijgt. Afhankelijk van de aanvraag wordt een passende begeleider aan je gekoppeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede hulp bij je schoolwerk.

Zien wij je binnenkort op Homework F1rst Class locatie Oss?

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Je leert om te plannen, stelt vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 1. Plan je proefles!
  Kom gratis langs voor intensieve huiswerkbegeleiding of bijles om te kijken of het je bevalt.
 2. Kom op intakegesprek.
  Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class! We maken op korte termijn een afspraak voor het intakegesprek.
 3. Aan de slag.
  Per week kom je één of meerdere keren langs op locatie om onder begeleiding aan het werk te gaan.
 4. Evaluatie.
  Regelmatig bespreken we samen met je ouders hoe het gaat en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.

  Voor alle leerlingen begeleiding op maat

  Meest gekozen:

  Huiswerkklas

  ✅  Rustige werkomgeving

  ✅  Vragen stellen over alle vakken

  ✅  Overhoord worden

  ✅  Doelgericht werken naar betere resultaten

  ❌ Geholpen worden met ‘leren leren’ en plannen

  ❌  Veel persoonlijke aandacht

  ❌ Je ouders worden op de hoogte gehouden

  ❌ Een uur lang individuele aandacht

  Meest gekozen:

  Vakinhoudelijke huiswerkbegeleiding

  ✅  Rustige werkomgeving

  ✅  Vragen stellen over alle vakken

  ✅  Overhoord worden

  ✅  Doelgericht werken naar betere resultaten

  ✅  Geholpen worden met ‘leren leren’ en plannen

  ✅  Veel persoonlijke aandacht

  ✅  Je ouders worden op de hoogte gehouden

  ❌ Een uur lang individuele aandacht

  Bijles


  ✅  Rustige werkomgeving

  ✅  Vragen stellen over alle vakken

  ✅  Overhoord worden

  ✅  Doelgericht werken naar betere resultaten

  ✅  Geholpen worden met ‘leren leren’ en plannen

  ✅  Veel persoonlijke aandacht

  ✅  Je ouders worden op de hoogte gehouden

  ✅  Een uur lang individuele aandacht

  Even voorstellen…

  Ay Lien Veldoen-van de Kraats

  Eigenaar en vestigingsmanager Oss

  Met veel plezier kijk ik terug op mijn middelbare school- en studentenperiode. Ik merkte dat ik graag studeerde en dat ik daarnaast voldoening haalde uit het helpen van anderen met schoolwerk. Zo deed ik vrijwilligerswerk in de vorm van het verzorgen van bijlessen. Na mijn studie Europees & Internationaal Recht aan de Radboud Universiteit besloot ik dat ik niet de advocatuur in wilde, maar dat ik verder wilde in het onderwijs. Vooral plannen en organiseren van leerwerk zijn aan mij besteed. Ik besloot daarom om een huiswerkinstituut te openen in Wijchen en Oss. Met hulp van mijn collega’s opende ik vervolgens meerdere vestigingen en breidde ik de werkzaamheden uit. Zo geven wij nu niet alleen huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook examentrainingen en profielwerkstukbegeleiding. Daarnaast hebben wij ervaring met het trainen van leerlingen van groep 7/8, scriptiebegeleiding (MBO/HBO/universiteit) en taalles voor (kinderen van) expats. Kortom: er zit veel variatie in de werkdagen en ik leer nog steeds bij.  Ik vind het verder een mooie gedachte dat ik leerlingen studievaardigheden kan bijbrengen waar zij de rest van hun leven plezier van hebben. Daarnaast zie ik vaak dat het zelfvertrouwen groeit wanneer de cijfers verbeteren. Belangrijker dan de cijfers zelf vind ik dat leerlingen met plezier naar school gaan en lekker in hun vel zitten!

  Locatiegegevens

  Chopinlaan 29
  5343 EM, Oss

  Vestigingsmanager: Ay Lien Veldhoen-van de Kraats
  info@f1rstclass.nl