Huiswerkbegeleiding en bijles Mill

 

Wil je betere cijfers? Minder stress?

Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles bij huiswerkbegeleiding in Wijchen!

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Homework F1rst Class

Zoek je huiswerkbegeleiding in Mill? Homework F1rst Class in Mill is gevestigd in het Merletcollege, aan de Langenboomseweg 3. Leerlingen kunnen hier elke maandag tot en met donderdag in tussenuren of na hun lessen intensieve huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan dus direct vanuit je les binnenlopen!

Deze locatie beschikt over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

 

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Je leert om te plannen, stelt vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

Er is geen mooier moment te bedenken, dan wanneer je ziet dat de puzzelstukjes voor een leerling op zijn plaats vallen. Je hoort ze haast denken: ik kan dit wel!

Robin Kaldewaij, vestigingsmanager Mill

Huiswerkbegeleiding in Mill

Elke week kom je één of meerdere keren tijdens of na school langs om intensieve huiswerkbegeleiding te krijgen. In het leslokaal heerst een informele sfeer. We maken graag een praatje met elkaar om elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te blijven hoe het gaat. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat begeleiders een goede band hebben met de leerlingen en goed op de hoogte zijn van de studievoortgang en persoonlijke omstandigheden. Bij Homework F1rst Class begeleiden we ook leerlingen die extra aandacht nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS of een leerachterstand.

Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

Bijles in Mill

Wanneer je meer individuele studiebegeleiding nodig hebt of één of meer vakken erg moeilijk vindt, dan kan je ook gebruik maken van een van onze bijlespakketten. Op onze locatie in Mill is een apart lokaal aanwezig waar je samen met een van onze begeleiders één op één uitleg en ondersteuning krijgt. Afhankelijk van de aanvraag wordt een passende begeleider aan je gekoppeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede hulp bij je schoolwerk.

Zien wij je binnenkort op Homework F1rst Class locatie Mill?

Een individuele bijles geeft leerlingen de kans om zich te ontplooien op een manier die misschien niet lukt in een drukke klas

Tim de Laet, afdelingsleider Grave

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 1. Plan je proefles!
  Meld je aan via onze website en kom langs voor een vrijblijvende proefles om te kijken of het je bevalt.
 2. Kom op intakegesprek.
  Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class. We maken op korte termijn een afspraak voor het intakegesprek samen met je ouder(s).
 3. Aan de slag.
  Per week kom je één of meerdere keren langs op locatie om onder begeleiding aan het werk te gaan.
 4. Evaluatie.
  Regelmatig bespreken we samen met je ouders hoe het gaat en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.

Intensieve huiswerkbegeleiding

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Overhoord worden

✓ Hulp bij plannen en organiseren

✓ Werk na laten kijken

✓ Ontspannen sfeer

✓ Veel persoonlijke aandacht

Bijles

✓ Een-op-een aandacht

✓ Werken aan de dingen die jij lastig vindt

✓ Bijles op alle niveaus en in alle vakken

✓ Alle tijd om je vragen te stellen

✓ Minder stress

✓ Beter voorbereid op toetsen

Even voorstellen…

Robin Kaldewaij

vestigingsmanager Mill

Hallo allemaal, mijn naam is Robin Kaldewaij. Na het behalen van mijn bachelor Economie & Beleid aan de Wageningen Universiteit heb ik inmiddels jaren ervaring opgedaan binnen het onderwijs. Ik begeleid leerlingen het liefst bij vakken als Engels, Nederlands en economie. Een band opbouwen met leerlingen en de rust laten terugkeren als zij het overzicht zijn kwijtgeraakt is iets wat mij erg ligt. Het geeft me veel voldoening om leerlingen zich te laten ontwikkelen en zelfvertrouwen te geven.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 06 – 41 60 48 50
E-mailadres: r.kaldewaij@f1rstclass.nl

Locatiegegevens

Merletcollege Mill
Langenboomseweg 3, Mill

Afdelingsleider: Robin Kaldewaij
r.kaldewaij@f1rstclass.nl