Huiswerkbegeleiding en bijles Grave

Op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Grave?
Meld je dan direct aan voor een vrijblijvende proefles!

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Homework F1rst Class

Zoek je huiswerkbegeleiding in Grave? Homework F1rst Class in Grave is gevestigd in het Merletcollege, aan Stoofweg 4. Leerlingen kunnen hier elke maandag tot en met vrijdag in tussenuren of na hun lessen intensieve huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Je kan dus direct vanuit je les binnenlopen!

Deze locatie beschikt over alle hulpmiddelen om onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. In een overzichtelijk klaslokaal krijg je in een kleine groep van maximaal acht leerlingen intensieve huiswerkbegeleiding. Bij deze begeleiding staat de leerling centraal door middel van veel persoonlijke aandacht van onze ervaren begeleiders. Heb je bijvoorbeeld moeite met plannen en structureren, een stok achter de deur nodig om je huiswerk af te krijgen, of gaat de uitleg van je docent vaak te snel? Dan is intensieve huiswerkbegeleiding iets voor jou!

School en leren worden voor leerlingen pas leuk als het nuttig, leerzaam en zelfstandig voelt

Tim de Laet, afdelingsleider Grave

Leerlingen zijn op zoek naar autonomie. Het is mijn taak om ze daarvoor de handvatten te bieden zonder de grenzen uit het oog te verliezen.

Tim de Laet, afdelingsleider Grave

Intensieve huiswerkbegeleiding in Grave

Elke week kom je één of meerdere keren tijdens of na school langs om intensieve huiswerkbegeleiding te krijgen. In het leslokaal heerst een informele sfeer. We maken graag een praatje met elkaar om elkaar beter te leren kennen en op de hoogte te blijven hoe het gaat. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat begeleiders een goede band hebben met de leerlingen en goed op de hoogte zijn van de studievoortgang en persoonlijke omstandigheden. Bij Homework F1rst Class begeleiden we ook leerlingen die extra aandacht nodig hebben vanwege bijvoorbeeld ADHD, ADD, ASS of een leerachterstand.

Bij binnenkomst worden eerst heldere doelen opgesteld waarmee je die dag aan de slag gaat. Zo is de invulling van de middag elke dag overzichtelijk en duidelijk. Samen kijken we naar de inhoud van je agenda en maken we een planning van het leerwerk en maakwerk voor die dag. Vervolgens ga je zelf aan de slag. Hierbij kan je te allen tijde vragen stellen over de lesstof, uitgebreide uitleg krijgen en mondeling en schriftelijk overhoord worden. Ook kijken we je werk na, zodat je meteen weet waar je nog extra aandacht aan moet besteden, en maken we samen jouw persoonlijke planning voor de aankomende periode. Daardoor ga je elke dag goed voorbereid naar school!

Bijles in Grave

Wanneer je meer individuele studiebegeleiding nodig hebt of één of meer vakken erg moeilijk vindt, dan kan je ook gebruik maken van een van onze bijlespakketten. Op onze locatie in Grave is een apart lokaal aanwezig waar je samen met een van onze begeleiders één op één uitleg en ondersteuning krijgt. Afhankelijk van de aanvraag wordt een passende begeleider aan je gekoppeld. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede hulp bij je schoolwerk.

Zien wij je binnenkort op Homework F1rst Class locatie Grave?

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Je leert om te plannen, stelt vragen én wordt overhoord voor toetsen

✓ Meer zelfvertrouwen

✓ Vrij zijn is écht vrij zijn

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 1. Plan je proefles!
  Kom gratis langs voor intensieve huiswerkbegeleiding of bijles om te kijken of het je bevalt.
 2. Kom op intakegesprek.
  Sprak de proefles je aan? Mooi! Welkom bij Homework F1rst Class. We maken op korte termijn een afspraak voor het intakegesprek.
 3. Aan de slag.
  Per week kom je één of meerdere keren langs op locatie om onder begeleiding aan het werk te gaan.
 4. Evaluatie.
  Regelmatig bespreken we samen met je ouders hoe het gaat en wat je eventueel nog meer nodig hebt in de begeleiding.

Intensieve huiswerkbegeleiding

✓ Vragen stellen over alle vakken

✓ Overhoord worden

✓ Hulp bij plannen en organiseren

✓ Werk na laten kijken

✓ Ontspannen sfeer

✓ Veel persoonlijke aandacht

Bijles

✓ Individuele bijles

✓ Veel persoonlijke aandacht

✓ Bijles op alle niveaus en in alle vakken

✓ Alle tijd om je vragen te stellen

✓ Minder stress

✓ Beter voorbereid op toetsen

Even voorstellen…

Tim de Laet

Eigenaar, vestigingsmanager Grave & Wijchen

Ha! Mijn naam is Tim de Laet. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Samen met Ay Lien ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de onderneming. Tevens werk ik als vestigingsmanager op de locaties Grave en Wijchen, maar ik ben ook met regelmaat in Oss te vinden. Het liefst begeef ik me ‘op de vloer’ tussen de leerlingen om huiswerkbegeleiding of bijles te geven. Ik doe dit werk inmiddels meer dan 6 jaar en kan me nog weinig anders voorstellen. Ik durf wel te stellen dat ik mijn roeping in het onderwijs heb gevonden. Mijn eigen middelbare schooltijd was hectisch en ik kan me vooral goed herinneren dat ik een sterk gevoel van autonomie miste. Ik hoop leerlingen dit gevoel te kunnen geven zodat ze eigenaar kunnen worden van hun eigen leerproces. Ze mogen zijn wie ze zijn en worden wie ze worden onderweg naar volwassenheid. Het is mijn taak ze hiervoor de handvatten te bieden, en bij te sturen wanneer nodig. Zo worden leren en de middelbare school(tijd) weer leuk, zinvol en leerzaam!

Contactgegevens:
Telefoonnummer: 06 – 24 75 20 55
E-mailadres: t.laet@f1rstclass.nl

Locatiegegevens

Merletcollege Grave
Stoofweg 4, 5361 HZ, Grave
www.merletcollege.nl

Afdelingsleider: Tim de Laet
t.laet@f1rstclass.nl